Om TBA Events

TBA Events er et event- og bookingbyrå som ble grunnlagt i 2016 av Firas Hamza. Selskapet er et resultat av å ha samlet flere forskjellige selskap under ett tak.

Portrait of TBA staff

I over 10 år har vi jobbet aktivt med arrangementplanlegging, festivaler, barer, restauranter, konserter og artistformidling. Vi leverer også en rekke dyktige artister, dj’er, personell, utstyr, lokaler, konsepter, mat og drikke m.m. Teamet har samarbeidet med kjente norske merkevarer og skreddersydd kreative løsninger som både inspirerer og beveger folk. Vi har over tid bygget opp et kundenettverk basert på lojalitet og profesjonalitet, med hjelp av dyktige leverandører 

TBA leverer alt du måtte ønske til ditt kommende arrangement og tilpasser etter dine behov. Dette kan være et intimt, urbant og uhøytidelig arrangement, eller et luksuriøst og mer omfattende arrangement. Lokasjonene kan være alt fra en hytte på fjellet til en lekker villa på Bygdøy med sjøutsikt, eller et sted under åpen himmel utenfor byen. Alternativene er mange, og vi strekker oss langt for å innfri våre kunders behov og forventninger.

Når vi ikke befinner oss ute hos kunder, finner dere oss i våre kontorer på 657 Oslo.