Utnytt sommeren til å arrangere en storslagen sommerfest. La festen bli et høydepunkt i sommerhalvåret, noe gjestene både kan se frem til og huske i lang tid etter. TBA har erfaringen og kompetansen til å arrangere en minnerik sommerfest.

Planlegg sommerfesten med TBA

Planlegger du den neste sommerfesten? En sommerfest kan være for bedriften, venner eller familie, og uansett hva du ønsker kan TBA bistå med alt fra planlegging, lokale, servering og gjennomføring. TBA har levert utallige sommerfester de siste årene med ulike tema og konsept, og vet å gi deg og gjestene en vellykket opplevelse.

Flere faktorer kan være med på å skape en vellykket sommerfest, noen av disse er:

  • Lokale
  • Aktiviteter
  • Mat og drikke
  • Underholdning

Det perfekte lokalet

Det er mange variabler som gjør sommerfesten til en suksess. Valg av lokasjon er en av de viktigste, og det kan for eksempel være en hage ved sjøen eller en uteplass med utsikt over hele Oslo. Lokaler med uteplass er en god mulighet for å nyte den norske sommeren, men husk på at været i Norge fort kan snu. Det er derfor lurt å velge lokale med mulighet for å trekke inn dersom regnet skulle banke på.

Aktivitetene som gir sommerfesten et løft

En sommerfest kan bli ekstra morsom med noen felles aktiviteter for gjestene. Det kan være båttur, rebuser, konkurranser eller andre interaktive spill. TBA har mange forslag og ideer til gode aktiviteter som løsner på stemningen så gjestene kan oppleve en sommerfest de sent vil glemme.

Fingermat eller treretters?

Ikke la gjestene gå hjem på tom mage. Servering av mat er alltid en god idé, og det kan være alt fra fingermat, til grillmat og fine-dining. Du kan velge om du vil bestille maten på forhånd som catering, eller om du ønsker å leie inn din egen private kokk. TBA har kontakter både innen catering og profilerte kokker, og kan sørge for at du får den matserveringen du ønsker på din neste sommerfest.

God musikk skaper god stemning

TBA disponerer en rekke artister og DJs som kan spille favorittmusikken til sommerfesten. God musikk man kan danse og mingle til setter en standard for stemningen, og god stemning som skaper den gode opplevelsen for gjestene.

La TBA arrangere din neste sommerfest

Ønsker du en vellykket og opplevelsesrik sommerfest? Ta kontakt med TBA for en profesjonell og solid planlegging og organisering.

Kontakt oss