Tilbake til oversikt

Festival og konsert

Det er lite som slår norsk sommer og festivalliv, eller en bra konsert med gode venner. Samtidig er det lite som er så skuffende som en festival som ikke når opp til forventningene. TBA hjelper deg med å organisere den perfekte festivalen bestående av riktig planlegging og gode opplevelser.

Festival og konsert er for mange herlig stemning, mye folk og god musikk. En festival skal være et stort arrangement, ofte holdt over flere dager på et større område, og festivalen kan bestå i flere ulike aktiviteter, arrangementer og konserter. Med andre ord, det er mye som skal planlegges og organiseres for å få en vellykket festival som de besøkende sent glemmer. 

TBA bistår i alle stegene av planleggingsprosessen 

Det er mye å tenke på under planleggingsprosessen. TBA vet at det er noen faktorer det er ekstra viktig å legge til rette for. Noe av disse er:  

  • Lokasjon – Skal festivalen eller konserten arrangeres i et lokale eller på uteområde. TBA hjelper deg å finne den perfekte lokasjonen til riktig formål og mengde deltakere.
  • Personell – TBA kan stille med både sikkerhetspersonell og annet personell. 
  • Mat og drikke – Det er ikke alltid lett å vite hvor mye mat og drikke som trengs til en festival eller konsert. TBA har erfaringen og kan hjelpe deg så arrangementet når budsjett. 
  • Underholdning – Underholdningen er selve severdigheten, hvis ikke den er god blir sjeldent festivalen god. 
  • Sikkerhet – Sikkerheten rundt festivaler og konserter er en av de viktigste faktorene for at arrangementet skal gå knirkefritt. 
  • Billettsalg – Hvor mange billetter skal man selge, og hvordan markedsføre billettsalget på best mulig måte? TBA har kunnskapen du trenger. 

Et godt crew tar festivalen til neste nivå 

Et godt crew er essensielt for at festivalen og konserten skal bli vellykket. Enten det er sikkerhetspersonell som kan stille som vakter, eller annet personell som skal stå ved inngang eller i bar. TBA kan stille med hele crewet og vi garanterer personell av høy standard som vet hvordan en festival skal gjennomføres. 

Vi booker underholdningen for deg 

Underholdningen er festivalen eller konsertens høydepunkt. Det er dette tilskuerne kommer for å oppleve, og da er det ekstra viktig at underholdningen er fengslende, god og interessant. TBA har gode kontakter og kan hjelpe deg å booke de beste artister og underholdere. 

Planlegg den neste festivalen med TBA  

TBA har solid kompetanse og kunnskap om festivalliv. Med mange års erfaring som en av Stavernfestivalens største underleverandører har vi lært hva som er viktig for å danne de riktige rammene. Vi kan bistå med alt fra planlegging til organisering og vi vet hva som skal til for at din neste festival eller konsert skal bli den beste. 

Kontakt oss