Tilbake til oversikt

Women’s weekend

Vi hadde totalansvaret for hele konferansen, og gjennomføringen av over 50 forskjellige events igjennom helgen. For niende år på rad arrangeres Women’s weekend på Norefjell Ski & Spa.

Women’s weekend er nettopp det det høres ut som; en helg for damene. En inspirerende helg, fullspekket med en rekke godbiter. Det skapes ikke bare fantastiske opplevelser, men også venneforhold for livet. Det er verdifullt.

Programmet er variert og mulighetene er mange. Intensjonen er at det ikke skal diskriminere verken den ene eller den andre personligheten. Dette er en helg for alle, på tvers av ulike hverdager, jobbsituasjoner, livssyn og aldre. Norefjell Ski & Spa byr på mange muligheter for deltakerne! For noen kan en Boot Camp i den vakre nasjonalromantiske naturen være høydepunktet for helgen, for andre kan det være å nyte spa-fasilitetene som hotellet har å by på. Fritt spillerom.

TBA Events og Norefjell Ski & Spa samarbeider tett gjennom året for å skape en opplevelsesfull og minnerik helg for deltakerne. Det jobbes aktivt med å skreddersy et program som appellerer til mangfoldet. Når vi ser at deltakere vender tilbake år etter år, gjør det oss stolte av dette samarbeidet; det betyr at arbeidet som legges ned er verdt det. 

Kontakt oss