Tilbake til oversikt

Støttekonsert for Syria

Oppmerksomhet og engasjement rundt verdens samfunnsproblemer bør alltid være en prioritet for de som kan gjøre noe med det. Vi som har det bra, bør hjelpe andre til å få det bedre. Det skal ikke føles som en belastning å hjelpe andre; det skal føles som det riktige å gjøre. Alltid.

Alle monner drar.

Med god hjelp fra en rekke bidragsytere arrangerte grunnleggeren bak TBA Events i 2017 en «Støttekonsert for Syria». De innsamlede pengene gikk til Leger Uten Grenser, og deres arbeid med syriske flyktninger. Arrangementet fant sted på Parkteateret, som stilte lokale sitt til disposisjon i tillegg til frivillig personell. Det samme gjaldt for artistene, foredragsholderne og konferansierene. De stilte opp frivillig. Det er en forutsetning for at slike tiltak kan gjennomføres.

Gjennomføringen av arrangementet gikk over all forventning. Det samme gjorde innsamlingen; det var det største bidraget innsamlet fra en privat støttekonsert til Leger Uten Grenser noensinne.

Støttekonserten ga en enorm mersmak, og vi ønsker derfor å følge opp med en ny konsert. Planleggingen av årets konsert har allerede begynt, og vil avholdes en gang på høsten 2019. Vi gleder oss til å fortelle mer!

Ønsker du å bidra til årets konsert? Kontakt oss her. Alle forespørsler tas imot med takk!

Les mer om fjorårets konsert her

Kontakt oss