Tilbake til oversikt

Stavernfestivalen

Det er mye snakk om eksponensiell vekst innenfor den teknologiske verdenen – Den beskrivelsen bekler også utviklingen til Stavernfestivalen. Eksponensiell.

De siste årene har Stavernfestivalen slått seg opp som en av de virkelig store festivalene i Norge, og er nå den største; med god margin. Vi har ansvaret for to av områdene, Klubben og Premium, og over 15 000 besøkende igjennom festivalperioden.

Daglig leder i TBA Events har samarbeidet med Stavernfestivalen i mange år, og har fått være med på den utrolige utviklingen som har funnet sted de siste årene. Den positive utviklingen er dog ingen tilfeldighet. Det er hard konkurranse, og kravet om kontinuerlig forbedring er alltid tilstedeværende. Firas var med på å starte Premium-området og «Klubben», og har siden den gang hatt ansvaret for disse områdene. Det innebærer planlegging av konseptene i forkant, med hovedfokus på tema, dekor, musikkprofil og DJ’s. Under festivalen har våre prosjektledere ansvar for driften, samt alt av personell som jobber på området. 

Premium-området og Klubben

Dette er områdene på Stavernfestivalen «alle» ønsker å være. Klubben er åpen for alle over 20 år. Der er det alltid liv og kan beskrives som en “fest inne i festen”. Lounge-områder, live-DJ og god stemning er kun forsmaken av hva man kan forvente. 

Hvis du ønsker å oppleve det beste Stavernfestivalen har å by på, er Premium-området for deg. Samme aldersgrense som Klubben, men det er kun adgang for de som rekker å skaffe seg Premium-pass. Det er en rekke fordeler ved å kjøpe Premium-pass, blant annet:

  • Fast Lane ved inngang
  • Bredere utvalg av mat og drikke
  • Sitte-områder og skygge
  • Bedre sanitære forhold
  • Bordbestilling og table service.  

Det er kun 1500 personer som har adgang, og det er forståelig nok hard kamp om plassene. I skrivende stund er det kun få Premium-pass igjen. 

Det er knyttet stor forventning til Stavernfestivalen i sommer, og det med god grunn. Med årets spektakulære line-up og ny publikumsrekord garanterer vi en uforglemmelig opplevelse. 

Sees i Stavern!

Kontakt oss