Tilbake til oversikt

Award show – Prisutdeling for bedrifter

Skap et uforglemmelig event med et award show for deg og dine kollegaer. Med et skreddersydd konsept, prisutdelinger og god underholdning vil dette være eventet alle snakker om. La oss i TBA skape et unikt award show for din bedrift.

Prisutdeling og event i ett

Award show er et morsom og annerledes konsept for en firmafest hvor kun fantasien setter begrensninger. Hva med å lage deres egen versjon av Oscar-utdelingen? Eller ønsker dere kanskje en mer tradisjonell prisutdeling hvor dere kårer årets ansatt, årets selger og årets kollega, men med en kjent prisutdeler? Mulighetene er nærmest uendelige og konseptet skreddersys deres ønsker og behov. Men en ting er sikkert; vi garanterer en fest de ansatte sent vil glemme.

Det nye julebordet

Bytt ut det tradisjonelle julebordet med et minnerikt award show. Arranger en uforglemmelig prisutdeling hvor gode prestasjoner og mennesker får hyllesten de fortjener i kombinasjon med utsøkt mat og drikke, glamorøse omgivelser og gode kollegaer i staselige antrekk. Vi har arrangert mange Award Show i kombinasjon med julebord og vi lover at dette blir en perfekt avslutning og feiring av et godt år for deg og dine arbeidskollegaer.

TBA skreddersyr ditt event

TBAs Award Show kjennetegnes av stor kreativ frihet, spennende konsepter og god gjennomføring. For å gi deg et bilde av noe av det som inngår i et vellykket Award Show, kan vi nevne:

  • Et unikt tema og konsept
  • En gjennomført og underholdende prisutdeling
  • Lokale etter ønske og behov med kreativ dekor som følger valg av tema og konsept
  • En nøye utvalgt meny, kun for din bedrift
  • Bred portefølje med kjente artister, DJ`s, konferansierer og stand-up komikere så du
    kan heve eventet til neste nivå

Valg av eventlokale

Den rette lokasjonen er essensielt for at ditt event skal gå på skinner. Lokasjonen skal passe med både tema, konsept og antall festdeltakere, og innby til god atmosfære og stemning. Vi har eksepsjonelt gode avtaler, og sammen finner vi den rette festsalen for det perfekte arrangementet for deg og dere.

TBA hjelper deg fra start til slutt

TBA har lang erfaring og bred kompetanse innen konseptutvikling, planlegging og gjennomføring av eventer for bedrifter. Vi arrangerer Award Show for både store og mindre bedrifter. Ønsker du et storslått event med et gjennomført konsept, eller et mindre event hvor fokuset er prisutdelingen? TBA bistår deg og din bedrift med hjelpen dere trenger, enten det er å skape et unikt konsept eller kun for å bidra med gjennomføringen. Vi garanterer at vårt Award Show vil være en sikker vinner hos medarbeiderne, og en kveld de sjeldent vil glemme med gode opplevelser og hyggelige minner.

Kontakt oss