Tilbake til oversikt

Arrangere julebord med TBA

Julebord er en gammel og verdifull tradisjon. Konseptet rundt det tradisjonelle julebordet har endret seg, men verdien er fortsatt den samme. Her samles kjente og kjære til hyggelig lag med god underholdning, varm stemning og nydelig mat og drikke. 

Rund av året med et storslagent julebord

Bedriftens julebord er på mange måter både en severdighet og et høydepunkt for de ansatte, hvor man feirer og runder av som året som har gått og ønsker det nye året velkommen. Julebordet gir anledning til gjennomgang av bedriftens fremtidige ambisjoner og mål, samtidig som man viser takknemlighet for arbeidet i tiden som har vært. Gi de ansatte en storslagen fest i hyggelig lag som takk for innsatsen i året som har gått!

Julebord som relasjons- og kulturbygger

Et julebord er en av bedriftens viktigste kulturbyggere. Er man en stor bedrift med mange ansatte fordelt på ulike avdelinger er julebordet en perfekt arena for å knytte nye bekjentskap. Julebordet forsterker både samhold og relasjoner mellom medarbeiderne og gir de ansatte en god opplevelse de sjeldent vil glemme, som de kan ta med seg inn i året som kommer.

TBA har alt til julebordet

TBA er en totalleverandør og vi har alt som skal til for å skape det perfekte julebordet for din bedrift. Noe av det vi tilbyr for et vellykket julebord er:

  • Kokker som disker opp de deiligste retter til ditt julebord
  • Servitører som yter unik service
  • God underholdning i form av artister, DJ’s og stand-up komikere
  • Lokaler etter bedriftens ønske, godt tilpasset både store og mindre julebord

TBA skreddersyr ditt julebord

La TBA ta seg av planleggingen og organiseringen så bedriften kan nyte julebordet uten bekymringer og stress. TBA har lang erfaring og god kompetanse innen arrangering av julebord og vi arrangerer julebord for både store og mindre bedrifter. Vi bistår med alt fra idé til gjennomføring, alt for at bedriften skal få det perfekte julebordet.

TBA garanterer topp kvalitet og har alternativer i alle prisklasser. Underholdning, lokale og mat og drikke blir nøye utvalgt og planlagt, så bedriften skal få en minnerik førjulsopplevelse. Planlegg ditt neste julebord sammen med oss i TBA Event.

Kontakt oss