Tilbake til oversikt

Sebastian Emes

Gjennom to NM-titler og 10års erfaring har FMC bevist at han er blant toppen av festmakere i landet. Sebastian Emes bedre kjent som DJ FMC – From Many Countries fra Oslo er et kjent ansikt i musikkmiljøet i Norge. Han har en sterk lidenskap for musikk, og har vunnet Red Bull sin NM for DJs to ganger. Med svært gode tekniske ferdigheter og energisk tilstedeværelse på scenen, skapes det en ekte og eklektisk atmosfære.

Musikken han spiller strekker seg fra Hip-hop til House, og kan til tider oppleves i en naturlig mashup mellom sjangere. Han er svært opptatt av nye trender samtidig som han har meget god kjennskap til eldre musikk.

Med ferdigheter på platespillere skiller han seg med hans egne live mashups, teknisk fremføring og energisk scene-tilværelse. Dette har gjort at ha har blitt ettertraktet på store festivalscener (Over Oslo, Hove, Øya-natt, Skral, Slottsfjell), faste klubber med klubbkonseptet Late Call, turne DJ for artister (Karpe Diem, Cezinando, Son of Light), afterparty for konserter (Big Boi, Karpe Diem, J Cole) til TV opptredener (Stjernekamp, Mitt DanseCrew) og større firma arrangementer (Costume Awards, Gulltaggen, TV2, NRK, Telenor)

Ta kontakt for tilgjengelighet og pris

Kontakt oss