Tilbake til oversikt

Linda Jenssen

Linda begynte å spille plater for over 17 år siden på barer og klubber i Norge, og har de siste 14 årene jobbet som DJ i Sydney med forskjellige prosjekter som egne klubbkvelder og radioshow, samt jobbet for flere eventbyrå på ulike oppdrag.
Hun har en bred musikksmak som inkluderer bla. house, disco, nu disco, funk, soul, electronica, indie dance, lounge osv, og har bred erfaring fra alle slags eventer som for eksempel produktlanseringer, festivaler, konferanser, sportseventer, musikkvideoer, messer, fashion events, bryllup, bursdager, klubb, bar og restaurant, og så videre.

Gjennom årene blitt booket som support for artister som blant andre Oxia, Pepperpot, Alexkid, Ripperton, Blond:ish, Laura Jones, The Revenge, Aeroplane, Greg Wilson, Yousef, Claude Von Stroke med fler.

Etter nesten et halvannet tiår har hun nå flyttet hjem til Norge hvor hun spiller rundt om i landet og ellers i Europa. Etter utallige gigs opp gjennom karrieren vet hun hva som skal til for å få folk til og kose seg i ulike settinger.

Ta kontakt for tilgjengelighet og pris.

Kontakt oss