Tilbake til oversikt

Isabelle Davodi

Hennes bakgrunn er i humanitært arbeid som Røde Kors, Norsk Flyktninghjelp, og hun var nylig en feltarbeider for Leger uten Grenser som kultur-tolk. Hun skrev blant annet en rapport til FN vedrørende “Konsekvensen av Tyrkia/EU avtalen som var på grunnlag av å intervjue 3000 flyktninger.  Det største sjokket for Isabelle var å se, høre og føle hvor umenneskelig de på flukt ble behandlet.

Isabelle har også jobbet med barn og unge i ulike land; som lærer for første klasse i Tanzania, seks måneder med femteklasse i Sør Afrika, og som gate-megler for Røde Kors. Dette var en av hennes stolteste utfordringer, hvor hun da holdt flere kurs for ungdommer som trenger hjelp til å håndtere konflikt uten å ville ty til vold. Dette har hun gjort parallelt med å studere Fred og Konfliktstudier. Hun har jobbet med flere integrasjons- og flyktningsprosjekter i Norge.

Hun er lidenskapelig om kunnskapsdeling og nyter kapitalisering på mangfoldet av meninger. Gjennom sitt arbeid tillater hun at enkeltpersoner fullt ut trykker på sitt potensial og iverksetter tiltak i sine lokalsamfunn. Isabelle mener at hennes sterkeste ferdigheter er forankret i menneskelige interaksjonsprosesser. Hennes store lidenskap er formidling, noe som skinner sterkt gjennom på scenen. Det siste året har hun med Folk Oslo som Community leder og var host på åpningen til Oslo Innovation Week 2018 som tok plass i Rådhuset. Med hennes fantastiske scenetalent og smittende humør har hun alltid publikums oppmerksomhet, uansett størrelse.

Ta kontakt for tilgjengelighet og pris

Kontakt oss